Agencija Dijamanti - o nama

Agencija Dijamanti za Vas obavlja poslove čišćenja i održavanja poslovnih i stambenih prostora, skladišta, hala, stepeništa, ulaza kao i završna građevinska čišćenja prema Vašim zahtevima i potrebama.

Zašto biste Vaše dragoceno vreme trošili radeći ove poslove? Prepustite nama brigu o svakodnevnim kućnim poslovima, higijeni, a samim tim i zdravlju Vas i Vaših bližnjih. Sigurni smo da to vreme možete provesti mnogo kvalitetnije sa svojom porodicom ili prijateljima.

Prednost angažovanja Agencije je u odabiru izvršioca kao i zamene. Agencija poseduje kompletnu dokumentaciju izvršioca poslova. Ukoliko angažujete Agenciju, oslobođeni ste nabavke materijala za čišćenje, zapošljavanja osoblja, bolovanja, godišnjih odmora istih. Mi radimo za Vas. Iskoristite svoje vreme na najbolji mogući način, prepustite posao nama.

Agencija Dijamanti takođe pruža i usluge geronto domaćica i negovateljica. Svesni da u modernom tempu života svakodnevne poslovne i porodične obaveze oduzimaju puno premena, tu smo da Vam ponudimo usluge pomoći starim licima i negu bolesnih lica. 

Diskrecija i poverenje su naše karakteristike.

S poštovanjem,
Agencija Dijamanti
Aleksandra Dijamatović

Diskretno, profesionalno, na vreme!

Zakazivanje

1. Zakazivanje

Zakažite nedeljno, mesečno ili jednokratno čišćenje stambenih ili poslovnih prostorija

Potvrda

2. Potvrda

Potvrdićemo zakazani termin i saslušati Vaše zahteve i instrukcije

Čišćenje

3. Čišćenje

Tačno na vreme dolazmo na dogovorenu adresu i obavljamo dati posao

 
Hyla čiščenje

Hyla sistem, vrhunsko čišćenje

Jedan od vodećih svetskih sistema za čišćenje prostora i vazduha!

Hyla sistem uklanja prašinu, gasove, alergene i grinje tokom redovnog čišćenja i u isto vreme osvežava vazduh u prostoru. Poseban, visoko tehnološki odvajač (separator), odvaja vazduh od vode i samo čist i svež, vodom očišćen vazduh vraća se u prostoriju.

Hyla detaljno »

Detaljne cene usluga Agencije Dijamanti, od čišćenja i održavanja stanova i poslovnih prostorija do brige o starim licima, možete pogledati u našem cenovniku.

Cenovnik »